Tuesday, 11 December 2012

impian!!!!!!

assalammulaikum.. >,<
.
.
.
(✌゚∀゚)☞
hye u all...thanks becoz sudi singgah diteratak buruk sye ni..hehhe
waaaa dah sebulan lebih rupenye aku tak update blog aku ni kan..
hehe korang rindu aku tak!! baik ngaku cepat!! cepat!!
hehe .>,<  aku rindu jugak to all my reader actually..

hurmmm....korang perasan tak kite dah nak tinggalkan
 tahun 2012 dan akan menyambut tahun 2013..
weh aku tak caye lah,,, rase macam sekejab je kan
dan bila tahun 2013 muncul,,,,,,,, 
jeng! jeng! jeng!
masa untuk aku berperang sudah bermula!!
aku dah nak ambik SPM lahhhh
 katakan ttttiiiiiddddaaaakkk!!! kepada kegagalan,,haha

ni lah masa untuk aku bangkit mengharumkan nama sekolah dan keluarga
dan yang paling penting merialisasikan impian aku
heheheheheh,,,
eceh macam nak bagi syarahan pulak.. 

oklah2 so sebenarnye aku nak cite impian aku
haaa korang sume kan mesti ada impian jugak kan
cume sama ada dah terlaksa atau tak je
sama lah macam aku,,kihkih

kalau korang nak tau aku ade beribu-ribu impian
huhuhu banyak tu!!
tapi aku tak nak la cite banyak2
buat menyemak je blog aku nanti..

so dekat sini aku just na share 5 impian yang insyaallah 
aku akan laksanakan

1. straight A in SPM... aku kan amek 10 subject, so aku impikan semua subject aku dapat A,,
tak kesah lah A+ ke A- ke yang penting A

2.lesen memandu...hehe aku kalau boleh sekarang jugak nak amek lesen 
tapi tak cukup umur lagi la nak amek lesen kete..hurmmm takpe2
saba saba suhada..tak lama dah tu

3. berdikari.. wahhh kalau korang mesti cakap aku nie mengada2kan
 tapi serious aku cakap aku nak keje and cari wit sendiri lepas spm nanti tapi
my mom tak kasi!! ohhh tidakk hancus la harapan aku gini
my mom suruh aku belajar belajar belajar
ye lah belajar2 jugak tapi aku nak jugak rase pegang duit sendiri 
dengan usaha aku,,, haih kenapalah aku anak bongsu!

4. kereta dan rumah..heheh kalau lah aku dah keje nanti 
first sekali nak ade rumah dan kete sendiri
baru lah berbaloi dengan usaha dan keje yang kite buat
betol tak! alah kalau gaji kecik sekalipon
dapat rumah dan kete yang kecik2 da lah
asalkan ade pon dah kire bersyukur ape,,kannnn

and lastly....

5. kawin..hahahahahahahah
impian paling gatai aku!! kihkih
bior lah ni impian aku ok
so korang2 tak suke tak payah bace k
dah pegi main jauh2...
hahaha
ye lah aku rase semua orang nak kawin kan
cume cepat atau lambat je jodohnye kan kan kan
aku?? hehe
kalau aku no komen lah bile2...
tapi kalau aku ade jodoh gan hero aku tu...
hehe kawin lah kot dalam 6 tahun akan datang!
hehehehe

oklah sudah cukup cukup sudah,,, cukup sampai disini saja
lebih baik aku berhenti dari aku terus merepek..hahah 
bye bye..muahhhh untuk korang ♥‿♥



terima kasih kerana sudi membaca..kalau rajin komen la yek

Sunday, 21 October 2012

hatiku milikmu~~

assalamualaikum  ☜(˚▽˚)☞ 


setelah berbulan2 tak update blog..tetibe harini aku tergerak hati nak meng update blog kesayangan aku ni pulak..hehe
walaupon aku tau blog aku ni tak la sefamous blog2 yg lain tapi aku harap de la yang sudi bace..hehe (─‿‿─)  

kenapa aku menghilang diri??? nak tau?? 
sebenarnye..........
aku lame menghilang diri sebab exam final.. kalau tak nak jugak aku update2 selalu blog ni..ermm takpe2 lepas ni aku akan rajin kan diri aku untuk cerite kisah hidop aku okeyhhh!!

 kali ni aku nak share pasal seseorang...hehe 
rasa2 kan aku tak pernah cite pasal dia ni....
dia adalah watak utama dalam hidop aku sekarang...
dialah hero aku..(muke bngge,,hehe (¬‿¬)  )

jeng jeng jeng
nak tau tak sape???
jom jom kite skoding same2..hehehe


dah habis dah skoding????(¬▂¬)
hehe law na tau ni la hero hati aku...
yang baju hijau tu tau,,kalau yang merah tu adik ipar aku..(ececeh...≧◡≦)
kalau ade sape2 kenal laki aku ni kan..
sila2 la hai2 kat fb aku yekk..
hahahah selok la suhada ni..

serius aku sayang giler dekat dia...
kalau ditakdirkan aku ade jodoh dengan dia aku nak hari2 aku jatuh cinta dengan dia..
biar la kalau korang2 nak cakap aku tak betol pon..
asalkan aku bahagia..(>‿♥)

namanye aris (◕‿◕✿)
dia ni sama umor je dengan aku..
tapi lain sekolah~~~
kitorang tak rajin jumpe sebab dia jauh..
tapi bile dah jumpe rase cam nak peluk2 je..
saba saba suhada..hehe  (♥♥,) 
dugaan tu..!! 

seandainye dia ade bace blog aku ni,,
satu bende je yang aku nak dia tahu...
walau ape pon jadi
aku sayang dia sehingge akhir hayat aku..
dia adalah cinta pertama dan aku harap dia jugak cinta terakhir aku,,,..
kalau suatu hari nanti kalau ditakdirkan aku dan dia menghilangkan diri tanpa kabar berite...
buat papa: carilah mama dekat sini..blog ni..kisah hidop mama akan mama coretkan disini..(╥﹏╥) 
mama sayang papa~~~ 

    .★/(,")\♥♥(".)★★
                 ..★/♥\★★/█\★★
                 .★_| |_★._| |_ ★


okeyh la daripada aku melayan jiwang karat aku nih dan korang pon makin bosan nak bace,,,baik aku stop dulu k
tengok la kalau aku rajin nanti aku update lagi k..
kalau tade sape nak bace pon aku tak kesah yang penting aku nak tulis jugak..hahahaha

k la babai
jage diri elok2 k korang...
  <(' .' )> 





terima kasih kerana sudi membaca..kalau rajin komen la yek

Free Bleeding Hearts Cursors at www.totallyfreecursors.com