Thursday, 14 June 2012

akhirnye,,,,,,,,,

Assalamualaikum….
.
.
.
.
Yeahaa…..banyaknye benda aku nak cite!!!...
lame juga aku menyepi kan kan kan…
Ok korang nak tau tak???(psstt..kne tnye dulu kan..heh)
 kalau tak mo tau tak pe la..pegi main jauh-jauh..
Okey la kalau nak tau meh aku cite sikit pe yang berlaku dekat aku sejak aku menghilang ni…..

Jeng……jeng…jeng……..


Yang pertama…akhirnya tamat jugak kenduri dekat rumah aku seminggu yang lepas..huhu penat gila wooo..
Macam aku pulak yang kawin..huh tragis sungguh!!
Pape hal pon aku puas la jugak sebab ape yang aku rancang nak buat akhirnya menjadi ,,,,,,,(ececeh suhada macam kau pulak wedding plannernyee =p)


 

Yang kedua…akhirnya majlis sebelah perempuan dua-dua dah selesai..alhamdulilah majlisnye sebelum rumah aku kenduri jadi tak la kalang kabut sangat kan..dan yang syokknyee
Hantaran dua-dua orang abang aku tu aku yang create kan tau…jangan buat muka pelik ye(-_-``)..percayalahhhhhhhhh( ~O~)


Yang ketiga….akhirnya cuti sekolah dah habiss…uwawawa sedihnye nak cuti nak cuti lagi ;-(..
rasa macam cuti kali ni kan sekejab sangat..
ishhh tak suka tau…kalau nak cuti lagi boleh tak???? Boleh la boleh la
selamat la aku sempat juga pegi jalan2 ronda2 kuala rompin…kalau tak maksudye tak bermakna la cuti sekolah aku…huhu

 
yang keempat…akhirnya aku dapat jugak shopping habis-habisan!!
Yeahhh….hahaha rm300 lebih jugak la guna untuk beli barang2 yang aku suka…cuba agak aku beli ape????
Jeng..jeng..jeng..
mesti la aku beli kasut,beg,selendang,baju,n macam2 lagi la…kalau nak senaraikan alamatnye esok tak abis..
(ok..yg tu aku tipu)hahaha
Ish ish ish sian mak aku habis duit nye aku buat pegi shopping…hehe nak buat macam mane dah mak aku yang kasi…
aku just gunakan duit tu  kejalan yang suci je muhahaha..(bnyk la ko pnyer suci)

 
Ok ape lagi ek yang akhirnye..emmm tak ingat la tapi nanti kalau aku ingat aku post lagi…
korang tinggal sediakan mata je untuk membaca yekk…
Kalau bosan tak payah baca..
hehe kan senang…ok la aku pon dah merapu+meraban ni..
baik aku stopkan dulu
Pape pon thanks sebab sudi baca…

Tata!!!!^___^

terima kasih kerana sudi membaca..kalau rajin komen la yek

Free Bleeding Hearts Cursors at www.totallyfreecursors.com