Friday, 20 July 2012

outdoor 4sn

assalamualaikum ^___^
.
.
.

wah..wah..wahh....lamenye aku tak update blog kan...dah dekat sebulan jugak la rasenye...em actually banyak juga perkara yang menarik sebelum2 ni tapi aku tak sempat nak share kat dalam blog aku nih becoz busy giler semenjak dua tiga menjak ni...tension tau tak sebab assignment belambak giler...aku rase macam nak jammed dah kepala otak aku nih...selamat tak gile je lagi huhu (~,~)...

 
Sebenarnye aku bukan menghilang ye..sebab ade membe aku cakap aku menghilang..ish3 aku tak hilang le just tersorok je kat mana2..hehe >,<
lepas je kenduri rumah aku sebulan yang lepas….sekolah aku mengadakan sukan tahunan..lepas tu seminar la….lepas tu amek result pekse le..kenduri rumah sedara mara lagi…huhu macam2 hal…

hehe ni pon smbil aku update blog smbil wat homework fizik yang cikgu kasi…kang lw aku tak siap sia2 je berjemur kat tengah panas terik…dah r aku punye kulit tak berapa nak putih lepas tu tambah berjemur lagi…huhu alamatnye putih terus la kulit aku..hahhahahah

 
Eh eh aku update hari ini sebenarnye aku nak cite tentang budak2 kelas aku yang wat outdoor petang tadi…hehe nak kate outdoor tu la sangat cume lepak2 same2 sambil makan beger and ais blanded…..agak kucar jugak r petang tadi bile beger yang dah tempah tu tak cukop…sian membe aku yang tak dapat tu..huhu…tak pe le lain kali aku plak blaje ye…hehe

 
Kitorang wat outdoor tu sebab sok dah pose so kitorang wat la makan ramai2 smbil lepaskan hajat yang dah lame tak makan beger tu…best jugak bile lepak ramai2 nih…
part yang aku merempit tu lagi la…hahaha smpai terbang tudung ak…tapi aku race sorang2 je..huhu sdih siot ;-( ….mane taknye yang lain tu bawa moto macam kura2…huh sabo je la…asal aku suruh laju sikit..
ayatnye sokmo macam ni ‘ktorang menghayati keindahan alam sambil bawa moto’…aku time tu rase cam nak sekeh2 je kepale sorang2… keindahan alam ape kebendenye law semata2 nak pegi kedai beger..tak logik kan…
aku pon bukan nye nak bawa laju2 cume bese la aku kan suke kejar masa (ye ke??)….kang balik rumah lambat alamatnye tido luar r jawabnye….mklum la mak aku tu straight skit…hehe
 
Em aku rase malas la pulak nak cite panjang2…so aku shortkan sebenarnye aku just nak ucapkan SELAMAT  MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK….semoga korang pose la bulan Ramadan ni ye…wajib tu tau…ha solat pon wajib jugak nanti kang pose buat tapi solat tinggal…pe cite en…sia2 je pose korang tu…ish3

sampai sini je
^_______^
 ...........tata............


terima kasih kerana sudi membaca..kalau rajin komen la yek

Free Bleeding Hearts Cursors at www.totallyfreecursors.com