Sunday, 6 May 2012

exam dah start~~


assalamualaikum..^_^


hai dan salam sejahtera semua...okey first aku nak ucapkan thanks to korang kerana sudi singgah and baca entry aku yang tak seberapa ni(ececeh..merendah diri la plak >,<)..kalau rasa tak nak bace sila pangkah x kat atas tu awal-awal yek...terima kasih~~~

jen...jen..jengg..yaeh akhirnya exam aku dah nak start..
uwaaawaa tak sabar nye nak exam...nak tau tak kenapa aku suka bila time exam~~sebabnye ialah
.
.
.
1.bila exam, aku boleh reverse balik ape yang cikgu ajar..emm maklum la aku kan kuat pelupa...(sebab tu dak klaz aku pnggil aku nenek..>,<)..so time ni la aku biasanya akan paham pe yang diajar...sebab time dalam kelas cikgu mengajar,, aku kuat berangan je..hehe
2.biasanya bila exam dah dekat cikgu takkan minta nota punyer la...hahaha part tu yang aku suka..tau tak kenapa?..aku punyer buku nota mane pernah complete..(shutt!!!..senyap-senyap suda..)kerje sekolah aku pon mane pernah siap..haa??pe?? tak kene dende ke??hehehe..jawapanye aku dah biasa kene dende2 ni....so paham-paham je la~~~
3.bila exam maknenye cuti panjang nak bermula...horeyy(terlompat-lompat) bestnye...boleh la lepas ni nak plan awal-awal pergi shopping, melancong, lepak-lepak(opsss...itu bukan dalam senarai yek:-D)tak sabar tak sabar...
hahaha..banyakkan kebaikan exam dari keburukan...so untuk korang2 yang tak suka bila nak exam tu..aku nasihatkan tak payah pikir sangat..tengok macam aku..cool je^_^..muahahaha

tapi yang seramnye bila nak dapat result nanti la...
nak tengok muka cikgu pun takot huhuhu~~
  itulah lumrah seorang yang bergelar pelajar macam aku...(aikk de kne mengena ke??(-_-"))

so bila cuti korang dah rancang ke nak buat apa2??
emm jangan buat perkara yang tak barfaedah sudah la yek..
yang berkerja tu kerje lek elok k....

k la sampai sini sahaja entry aku...
kalau tak bertambah-tambah merapu+mengarut aku tulis..
semoga menjalani hidup yang ceria
tata >,<



terima kasih kerana sudi membaca..kalau rajin komen la yek

1 comment:

Cik Puan Muda Umi said...

time exam tu ok la lagi..time nak amik result nanti,fuhhh terketar2,takut punya pasall.hihi..;)

Free Bleeding Hearts Cursors at www.totallyfreecursors.com